Pagini

luni, 12 mai 2014

BaniIQ si Banii pe net in bibliotecile publice din judetul Caras - Severin

 

 

                  Azi, 12 mai 2014, începând cu ora 11.00, Centrul de formare "Biblionet" al Bibliotecii Județene "Paul Iorgovici" Caraș - Severin, situat în incinta Centrului de carte "Banatica" (Casa de Cultură a Sindicatelor, et.2) a găzduit o sesiune de instruire a bibliotecarilor din centrele Biblionet ale județului Caraș - Severin.
 
În vederea atingerii obiectivului Biblionet de a crea parteneriate private care să conducă la dezvoltarea de noi servicii în bibliotecile publice, IREX România a încheiat un parteneriat cu Visa Europe, în cadrul căruia a derulat, în cursul anilor 2012 și 2013, programul de educație financiară BaniIQ în bibliotecile publice din România.
                  
                 Cu prilejul acestei întâlniri,ca bibliotecar am avut ocazia să aflu mai multe informații despre noua platformă online BaniIQ dar și despre beneficiile și riscurile tranzacțiilor online, informații pe care le voi disemina la rândul meu la nivelul comunității.
 
                 Banii pe net în bibliotecile publice , furnizat de echipa Visa Europe si Junior Achievement, este un program pilotat de fundația IREX România, începând cu primăvara acestui an, în cinci județe din țară, printre care și județul Caraș - Severin.
                  Vino și tu la Centrul BIBLIONET din cadrul Bibliotecii Orășenești"N.Stoica de Hațeg"  Baile Herculane și descoperă cum să-ți gestionezi banii. 
 FII INTELIGENT CU BANII TĂI! CÂȘTIGĂ PREMIILE OAMENILOR CHIBZUIȚI !
                PREMII INSTANT DE PÂNĂ LA 100 LEI , MARELE PREMIU 1000 LEI! 
 

Parteneri:

BaniIQ este un program de educaţie financiară ce se adresează unui public larg, prin care participanţii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre produsele şi conceptele financiare, cum ar fi: buget, planificare, investiţii, venituri şi cheltuieli, credite, risc financiar, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu