Pagini

marți, 7 aprilie 2015


ȘCOALA ALTFEL!













                     Săptămâna 6–10 aprilie 2015 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”
                     Activitățile propuse sunt special proiectate pentru grupa de vârstă 6 – 8 ani, fiind adaptate nivelului de asimilare, înțelegere și exprimare cognitivă și emoțională al elevilor, în corelație cu nivelul de informații de care dispun elevii și cu cel al proximei dezvoltări. Prin intermediul unor personaje de poveste, elevii învaţă despre „lumea muncii” și despre importanţa economisirii, a câștigării de bani, a luării de decizii și a lucrului în echipă.
                      Ieri, am aplicat aceste activități la clasa I prin vizionarea unor adaptări ale poveștilor studiate la clasă ca Pinocchio, Croitorașul cel viteaz și Frumoasa din pădurea adormită, vizionări urmate de discuții despre caracterele personajelor și acțiunile lor. Apoi am ascultat muzică și au selectat cântecele favorite pe care vor să le învețe și să le prezinte la prima lor serbare de sfârșit de an școlar!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu