Pagini

luni, 6 martie 2017


 Recomandare de lectură

  ”CARTEA OGLINZILOR”(The Book of Mirrors) de EUGEN OVIDIU CHIROVICI
         
      


       Am citit în presă despre un autor pe care îl cunoșteam, recunosc, mai mult ca jurnalist. Mi-a suscitat interesul și la recomandarea               d-nei Mirela Opreanu de la Librăria ”Sabin Opreanu” (căreia îi mulțumesc că mi-a făcut duminica mai frumoasă!) am citit  ”CARTEA OGLINZILOR”(The Book of Mirrors) de EUGEN OVIDIU CHIROVICI primul lui  roman în limba engleză care a năucit lumea literară , considerat un   „fenomen editorial internaţional“ (The Guardian) .
       Vă recomand să îndrăzniți să citiți acest roman constituit din trei părți,  cu fraze clare, concise, în care fiecare cuvânt  este exact în locul care trebuie să fie  și care îți oferă un confort deosebit al lecturii și îți garantează petrecerea în mod plăcut a timpului.
            Ediția în limba română a fost publicată la Editura RAO și a fost lansată pe piață în 04.02.2017. Volumul, despre festele jocului minţii, este deja publicat în peste 38 de ţări din toată lumea. 


„Inteligent şi sofisticat. O crimă povestită aşa cum Picasso picta tablouri.“ Lee Child

„O intrigă foarte bine pusă la punct. Un roman incredibil şi scris cu măiestrie. Nici nu îţi dai seama că este scris de cineva pentru care engleza nu este limbă maternă“, scrie Rachel Mills, Peters Fraser & Dunlop (PFD), Londra.

„Un roman cu adevărat genial, care m-a captivat de la prima pagină.“ Francesca Pathak, editor la Century

„O poveste captivantă despre natura iluzorie a percepţiei şi a memoriei.“ Tammy Cohen
         
          



         Cine este Eugen Ovidiu Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici, autor al unui thriller care s-a dovedit a fi un „fenomen editorial internaţional“ (The Guardian) a dat lovitura pe piaţa internaţională de carte aşa cum nici un alt român nu a mai reuşit pană acum. Scriitorul s-a născut în 11 mai 1964, în Făgăraş, judeţul Braşov. Este economist, scriitor, jurnalist şi pictor. După ce a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, a intrat în presă (Curierul naţional) în anul 1991. Între 1992 şi 2000, a ocupat succesiv funcţiile de redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct şi redactor-şef al Curierului naţional, colaborând, în acest timp, la numeroase posturi radio şi TV (BBC, Europa liberă, TVR etc.). A publicat peste 1000 de articole în România şi în străinătate. Este autorul a numeroase romane şi cărţi de eseistică şi istorie economică. În ultimii 15 ani a fost publicat exclusiv de Editura RAO, fiind unul dintre cei mai de succes autori români. Din 2005, editura RAO publică titlurile lui Eugen Ovidiu Chirovici. Mai puteţi citi şi: O amintire de la Paris, Sanitarium, Cine a ucis-o pe Nora Jones, Hoodoo Creek, Pulbere neagra, Voodoo, labirynth.com, Misterele Istoriei, Puterea, La broasca leşinată, Suflete la preţ redus, A doua moarte.Citeste mai mult: adev.ro/okngmx






„Amintirile sunt ca nişte gloanţe. Unele doar şuieră pe lângă tine şi te înspăimântă. Altele te nimeresc în plin şi te fac bucăţi.“ Richard Kadrey, Kill the Dead

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu